Tuesday, December 11, 2007

Kuća snova

Upravo sam videla najavu za novi reality show koji počinje uskoro na.. pa gde drugde nego na B92. Oni su postali reality zone, još ih malo Liga šampiona vadi, ali ne zadugo.
Sad sam malo kopala po netu i evo šta se kaže o Kući snova, preuzeto sa sajta produkcijske kuće:

"Najveća nagrada u istoriji srpske televizije - Kuća snova vredna 250.000 evra!

Gledaoci širom Srbije videće na kraju serijala kako par običnih ljudi rešava najvažnije životno pitanje - obezbeđuje krov nad glavom.

Na TV B92 uskoro kreće serijal Kuća snova u kojem 12 parova tokom 3 meseca gradi svoju kuću snova. Na kraju serijala ostaje samo jedan, pobednički par, koji kao nagradu dobija luksuznu kuću vrednu 250.000 evra.

Tokom tri meseca trajanja serijala parovi će boraviti na gradilištu, u malom domu koji će im biti obezbeđen. Pored redovnih dnevnih aktivnosti vezanih za izgradnju same kuće, prema odluci producenata, parovi će biti uključivani i u neke društvene događaje, kao što su posete pozorištu, bioskopima ili utakmicama. Svake nedelje sa gradilišta odlazi po jedan par, a odluku o tome ko će to biti donose sami učesnici i gledaoci. Kada izgradnja bude gotova, Kuća snova biće luksuzan objekat u kojem će biti korišćeni obnovljivi izvori energije isavremena termoizolacija, ako i sistem za upravljanje otpadom.

Emisije serijala Kuća snova biće emitovane svakog dana, a gledaoci će moći da vide kako se parovi snalaze na terenu, sa kakvim se problemima suočavaju, kako međusobno sarađuju, ko je kome simpatičan ili šta su tokom dana naučili."

Eto... sad imamo novu ciljnu grupu, starije ljude, odnosno, bračne parove, samim tim pored učesnika i gledaoci će biti tog profila... a šta nas sve čeka? 100 dana svakodnevnog programa što uživo, što pregleda, reklama, novinskih tekstova, rasprava po netu... ali sve to i nije tako strašno u odnosu na takmičare koji će 100 dana živeti na gradilištu i posećivati s vremena na vreme bioskope i pozorišta!!!!

Sigurna sam da će velikom broju takmičara upravo ovaj drugi deo biti naporan zadatak...

8 comments:

Sandlica said...

O neee...sad necu moci da pohvatam sta je vezano za VB, a sta za KS, tj. ko je koga nominovao, ko se sa kim posvadjao...pffff, dostaaa!:D

Anonymous said...

Uf...što bih ja sredila tu kućicu....
Mislim da to neće biti takmičenje,već klanje, jer samo će jedan dobiti kuću na kojoj su svi vredno radili...

jeee nova atrakcija!

VB pada u senku.
(ionako su postali dosadni)

Unknown said...

@sprzh: a da ti pises svoj blog umjesto da komentiras?:D

StarSaya said...

nema ona vremena za pisanje bloga, pere, pegla, pakuje i oooodlaziiiii :)

Unknown said...

kad smo kod odlaska, imam pitanje u vezi smjestaja. nasao sam nesto za 30 ojra po danu, ak zna kako se moze proci jeftinije, nek izvoli rec:)

Anonymous said...

auuuuuuu.....polako pocinjem da mrzim Orvela

Anonymous said...

www.kucasnova.rs

Bice to veliki show koji ce po popularnosti premasiti verovatno i VB

Anonymous said...

da li ste skontali onog vodetelja ?

imaju forum http://forum.kucasnova.rs